CostaCalida

Kodin ja yritysten siivouspalvelut

CostaCalida on vuodesta 1989 lähtien tarjonnut luotettavia kotisiivouspalveluja yksityishenkilöille ja yrityksille. Pidämme kodit, yritykset, toimistot, teollisuustilat ja rakennustyömaat puhtaina. Voitte huoletta keskittyä olennaiseen. Sillä olemme vakuuttuneita siitä, ettei puhtaudessa ole harmaita alueita.

Empty element
Slide

Palvelumme

CostaCalida tarjoaa räätälöityjä siivouspalveluja muun muassa yksityisille, yrityksille, teollisuudelle, kiinteistöyhtiöille ja kunnille.

Calida at Work

Calida at Work tarjoaa räätälöityjä siivouspalveluja yrityksille, teollisuudelle, kiinteistöyhtiöille ja kunnille.

Calida at Home

Calida at Home tarjoaa räätälöityjä siivouspalveluja kotitalouksille. Tähän palveluun kuuluu omakotitalojen, huoneistojen, loma-asuntojen, jopa veneiden siivoukset ja puhtaanapidot – myös saaristossa. Calida Housekeep meidän kehittämä palvelumalli majoitustoiminnalle.

Calida Special

Calida Special on siivouspalvelu yllättäviin tilanteisiin. Calida Special tarjoaa peruspuhdistusta yrityksille ja yksityishenkilöille.

Calida Raksa

Calida Raksa tarjoaa siivouspalveluja rakentamisen aikana, loppusiivousta ennen kohteen luovutusta sekä pölynhallintaa ja -siivousta kaikentyyppisissä rakentamis- ja kunnostushankkeissa.